kolmapäev, 10. september 2008

Tutvustus. Olga


Päris alguses ma pean ütlema, et see ei ole nii lihtne rääkida omaette, vaadata enne peal teiselt poolt. Ehkki samal ajal kes teab sind paremaks, kui sina tead?
Niisiis, minu nimi on Olga. Ma olen kaheksanda klassi õpilane. Mul on keeruline iseloom: kord on ma sõbralik ja abivalmis, siis jälle tujukas ja okkaline nagu siil. Mul on lõbus iseloom. Ma armastan lobiseda, teen nalja ja naeran tihti, sellepärast et mul on hea humorimeel. Loomult ma olen osavõtlik, seltskondlik ja rahulik. Ma arvan, et ma olen andekas ja väga hoolas. Ma õpin hästi, põhiliselt neljadele ja viitele. Ma olen pikka kasvu, mul on ümmargune nägu, lokkis pruunid juuksed, ilmekad helesinised silmad, sirge nina, kitsad huuled ja kõrge laup.
Olemas on palju asju, mis ma armastan ja ei armasta. Mulle meeldib kui kõik on korras. Ma armastan õppida, sellepärast õppimine on väga kasulik igale inimesele. Ma armastan lugeda, sest lugemine annab ainult pole teadmisi, aga veel õnne ja mõnutunne. Veel tunnen huvi estraaditantsu ja keele õpimise. Praegu ma õpin eesti, inglise ja saksa keelt. Veel mulle meeldib reisida. Võimalikus ma alati reisin koos minu perega.
Kool minu jaoks pole ainult tunnid ja teadmised, kuid suhtlemine ja koht, kus me õpetame elama. Ma loendan enese eesmärkmiku inimesena ja minu eesmärkmik on edukas karjäär ja oma unistuse kodu.
Eesti keel nagu arvestuse aine ma valisin ootamatu end jaoks, sest ma arvan et eesti keel on küllalt keeruline. Ma loodan et see kavand saab minu jaoks heaks arvuti kasutamiseks ja eesti keele praktikaks, et minu keel oleks selgem ja puhtam.

Soovin kõikidele proekti osavõitjatele edu ja jõudu!

2 kommentaari:

Eda ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Eda ütles ...

Sul on vigu tekstis natukene;) Kui sa vaataksid veel kord läbi kogu kirja:) Aga muidu ma ütleks päris hea jutustus endast:)

Jõudu sulle:)